Köpvillkor 

Priser
Alla våra priser är inklusive 25 procent moms. Realcar-BCB reserverar sig för momsändringar, avgifter, valutaförändringar och dylikt som står utanför vår kontroll. 

Beställning 
Alla beställningar från Realcar.se är bindande. Normalt får du en bekräftelse inom några minuter till den e-postadress som du uppger vid ordertillfället. Om din bekräftelse uteblir, om du ångrar din beställning eller har gjort något misstag i den – kontakta Realcar-BCB omgående på info@realcar.se eller info@bcb.no 
Väljer du alternativet Hämta i Butik gäller det upphämtning i 2380 Brumunddal Norge.


Observera att du måste ha fyllt 18 år eller ha målsmans medgivande för att kunna beställa från Realcar.se och att vi har rätt att neka köp. Vi sparar IP-nummer på alla beställningar och polisanmäler, undantagslöst, falska sådana.

Betalning

Hos oss kan du betala med Klarna Faktura, Klarna Konto,kort, Banköverföring 

eller så kan du välja att betala mot postförskott. (En avgift på 50.00SEK kommer att läggas till på din beställning).

Garanti
Vi lämnar 1 års garanti mot fabrikations fel på alla våra produkter. 

Din faktura gäller som garantibevis. 
Observera att för att garantin ska vara giltig måste produkterna ha hanterats enligt standard och inte ha utsatts för större påfrestningar än vad som är att betrakta som normalt.
Det finns ingen garanti för den som slarvar eller hanterar produkterna felaktigt! Tänk också på att om du förändrar din produkt på något sätt så gäller inte garantin om felet beror på din hantering.
Vid tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Fraktkostnader
Fraktkostnad tillkommer på alla försändelser och baseras på Postens taxor för vikt och storlek. När du gör din beställning blir du alltid informerad om kostnaden  i kassan. Vid betalning via postförskott tillkommer alltid frakt och postförskottsavgift. 

Leverans 
Om varorna finns på hyllan så skickas dem i normala fall dagen efter din beställning och tar mellan en till tre arbetsdagar för leverans. Om vi inte kan leverera din beställning inom lovad leveranstid kommer vi att kontakta dig om ny leveranstid. Är inte denna leveranstid inte acceptabel för dig kan du häva köpet utan kostnad.


Observera att det vid hög orderingång kan ta någon dag extra för din beställning att komma iväg. 

Transportskador 
Realcar-BCB följer Postens regler för skadade gods. Eftersom Postens garanti inte gäller sju dagar efter leverans är det mycket viktigt att du iakttar följande: Om paketet är skadat när du hämtar det, ber vi er att omgående kontakta oss. 

Vi packar och kontrollerar varorna väldigt noga innan vi skickar dem, det är väldigt ovanligt att det går sönder i frakten till dig.

Reklamation
Enligt konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter att du har mottagit varan. Realcar-bcb tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt.

Vid gitltig reklamation står Realcar-bcb för returfrakten. 
Vid giltig reklamation ersätts kunden för returfrakten.
Vid reklamationer kontakta oss.
info@realcar.se
0047 62362100


Retur / Ångerrätt
Till oss kan du skicka tillbaka din vara inom 14 dagar efter att du har mottagit ditt paket.
Du har rätt att öppna förpackningen och titta / kontrollera varan men den får inte vara använd för att du ska kunna returnera den.
Du måste kontaktar oss innan du skickar tillbaka varan.  
Kunden ansvarar för att varan kommer tillbaka som i ursprungligt skick. Om en vara inte vadderas korrekt vid retur så kommer varan att räknas som en använd vara, var då noga med att packa ihop varan på rätt sätt vid en retur.
Kom ihåg att bifoga fakturan som kom med orginalförsändelsen och att det kunden som står för retur frakten.
Returrätt gäller INTE om varan du köpt är en beställningsvara. Dvs om produkten inte finns på lager hos oss och beställs specifikt för dig som kund.


Återbetalning
Vid evntuell återbetalning från Realcar-BCB har vi möjlighet att sätta in pengar på Bankgiro-, Bank-, Plusgiro- och Personkonto. Återbetalning sker inom 30 dagar då vi har mottagit meddelandet. 


Outlöst paket
Outlösta paket debiteras med fra SEK 395, en kostnad som faktureras i efterskott. 
Vid utebliven betalning vidarebefodrar Realcar-BCB undantagslöst kraven till inkassoservice.


Övrigt
Realcar-BCB reserverar sig för eventuella tryckfel och ändringar av tekniska data som ligger utanför vår kontroll.