Kategorier

  • sparco esse
  • XENON
  • 1
  • Boost
  • R-vinge

Välkommen till Realcar!

En bekräftande NYHET: Svenska och Norska Realcar konseptet med samtliga produktioner och exklusiva rättigheter för många varor är kjöpt av oss i BCB . Vi har köpt rättigheterna att fortsätta att sälja varor på webbsidan www.realcar.se och www.realcar.no. Den norska sidan, tills vidare är ansluten till den svenska, det kommer att ta lite tid att få en norsk sida klar. BCB har också redan många andra produkter i sitt system, särskilt för Volvo. Hittar ni något där på den norska sidan www.bcb.no kan det läggas till din beställning från den Svenska sidan(använd e.mail på bcb.no för att lägga till)Företaget BCB som är bakom allt detta har god ekonomi för att säkra framtiden! Nästa år har detta varit i vår ägo i 25 år.  Vi är nu på god väg med leverans av varor till hela världen, har det tagit lite tid på grund av nya transportavtal och förflyttning av lager. Kontakt Mailer är också i full gång,  du kan även använda info@bcb.no för snabbt meddelande.    Vi ser fram emot att leverera varor av alla typer till nya och gamla kunder!

Under den närmaste tiden kommer vårt produktutbud förändras en del, en del kommer att försvinna och mycket nytt tillkommer. Vi vill uppmärksamma dig på att lagersaldot på hemsidan kan vara felaktigt, fråga gärna om just din produkt!

Med ett sortiment som sträcker sig från Alfa till Volvo så har vi nåt för alla behov! Kolla under respektive bilmärke för att se vad som finns modellanpassat till din bil, men missa heller inte våra universella delar, vi har dioder, extraljus, ljuddämpare och mycket annat!

Glöm inte att klicka på "Mer info" under respektive produkt, så får du mycket mer information om produkten!